Retrica

Harika fotoğraflar mı çekmek istiyorsunuz? Kalabalıktan ayrılan ve kendi fotoğraflarınızı yaratın!
Vintage fotoğraflar çekme uygulaması olarak geliştirilen Retrica, 80 özel filtreleri ile yüksek çözünürlükte vintage stili fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Retrica Indir yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınızda çok süper etki gösteren ve bu fotoğraflarınıza efektler verebileceğiniz ücretsiz Türkçe bir mobil uygulamadır.
Fotoğraflarınızı çekmeden veya çektikten sonra filtre uygulamanıza izin veren Retrica, profesyonel olarak tasarlanmış çok sayıda fitre içeriyor. En özel anları birbirinden güzel filtrelerle çekebilir yada çekmiş olduğunuz fotoğraflara filtreler uygulayabilirsiniz. Diğer kamera uygulamalarından çok daha fazlasını yapabilen Retrica ile vintage stili fotoğraflar çekebilir, harika fotoğraf kolajları oluşturabilir, fotoğraflarınıza çerçeve ekleyebilirsiniz. Filtrelediğiniz fotoğrafları sosyal ağlarda anında sevdikleriniz ile paylaşabiliyorsunuz.


Zamanlayıcı modunu açarak fotoğrafınızın belli bir süre sonra çekilmesini ve belli aralıklarla otomatik olarak çekilmesini sağlayabilirsiniz. 80 vintage filtresinden 55′ini ücretsiz olarak, 25′ini de Pro sürüme yükselterek kullanabilirsiniz.
Retrica Yı indirdiğinde elde edebileceğiniz şu harika özelliklere bir göz atın:
– Sonsuz olanak: Tüm güzel anlarınızı 100′den fazla filtre ile fotoğraflayın ve hatırlayın.
– Gerçek zamanlı filtreler uygulayarak fotoğraflara önizleme yapma
– Birbirinden güzel Retrica filigran seçenekleri ile resimlerinize logo ekleyebilirsiniz
– Kolaj: Zaman aralığını ayarlayın ve kolaj özelliği ile ardı sıra fotoğraflar çekin; tıpkı bir fotoğraf kulübesinde olmak gibi.
– Kendi Sosyal Ağınızı Oluşturun: Fotoğraflarınızı favori sosyal medya ağınıza ekleyin – tüm şehrin konusu siz olun!
– Ardışık fotoğraflar çekerek kolaj fotoğraflar oluşturma
– Zamanlayıcı: Fotoğrafçıya gerek yok, zamanlayıcıyı ayarlayın ve işte hazırsınız
– Tek bir tıklama ile fotoğraflarınıza klasik skeç Çerçeve ekleme

Tag : Retrica Indir,retrica,retrica camera,retrica download,retrica app,retrica apk,retrica online,download retrica,retrica indir ücretsiz

Leave a comment